De markt van gevelbekleding biedt de belangstellende veel uiteenlopende soorten gevelbekleding aan. VinyPlus gevelbekleding en dakranden is daar één soort van de kunststof varianten. VinyPlus heeft de beste prijs-kwaliteit verhouding in de Nederlandse markt. Het product heeft een zeer lange levensduur met daarbij 10 jaar garantie. De panelen zijn onderhoudsarm, duurzaam, milieuvriendelijk, 100% recyclebaar, UV-bestendig en bestand tegen vocht en water.

Grote ontwerpersvrijheid

Kies voor VinyPlus en je kunt ervan uit gaan dat het eindresultaat aan de verwachtingen voldoet! Om de wensen van de klant tegemoet te komen is VinyPlus steeds maar bezig het product te verbeteren en innoveren. Het assortiment bestaat uit drie soorten gevelbekleding:

sponningdeel rabatdeel opdekopen gevel

 

Naast de traditionele bovenstaande modellen hebben wij nu ook 3 nieuwe houtstructuren met daarbij een geheel nieuwe look; de open-gevel-look. Dit wordt gecreeerd d.m.v. de zwarte sponning dat een extra dimensie geeft aan het totale gevelbeeld. VinyPlus Shadow is verkrijgbaar in enkel het rondkant model en is zowel verticaal als horizontaal te plaatsen.

 

 

VinyPlus is verkrijgbaar in 21 standaard kleuren dankzij de structuurfolie die wordt aangebracht die tevens de panelen beschermen tegen externe invloeden.

Vinyplus gevelbekleding

Kunststof gevelbekleding is bezig aan een opmars

Tegenwoordig wordt steeds meer kunststof toegepast als afbouwmateriaal van woningen of andere gebouwen. Waar vroeger houten gevelbekleding gebruikt worden als primair afbouwmateriaal zien wij dit langzaam verschuiven naar kunststof. Hout ondervindt na enkele jaren gebreken zoals schimmelen, scheuren, kleurverlies en zelfs rotten. Voorkom dit en kies voor kunststof dat deze gebreken niet kent. De aanschaf kosten van kunststof ligt aan de hoge kant als je dat vergelijkt met hout, echter zal na een aantal jaar de kosten gelijkgetrokken worden. Dit komt doordat kunststof langer mee gaat en je hout moet behandelen met bijvoorbeeld lak of verf en dit elke 5 jaar. Na ongeveer 7 jaar heb je de kunststof kosten al eruit en dan heb je nog vele jaren te gaan waarbij het kunststof zijn eigenschappen zal behouden.

Neem gerust een kijkje op de website van VinyPlus om erachter te komen wat er allemaal mogelijk is. Bekijk projecten, kleuren, montage instructie of de brochure en kom tot de conclusie dat VinyPlus de oplossing is voor je aankomende project.

 

gevelbekledinggevelbekledinggevelbekleding