Creëer een unieke uitstraling met de VinyPlus kunststof schroten voor buiten. VinyPlus staat voor duurzaam bouwen. De kunststof rabatdelen geven woningen, chalets, stacaravans, tuinhuisjes en gebouwen het stijlvolle karakter van echt hout. De VinyPlus gevelbekleding zijn volschuim panelen vervaardigd uit een kwalitatief hoogwaardig kunststof. De gevelbekleding is duurzaam, milieuvriendelijk en 100% recyclebaar.

Kunststof schroten met een natuurlijke uitstraling

Door het verbeterde productieproces hebben de panelen een unieke lange houtstructuur van maar liefst 1,5 m1. Door deze bijzondere lange structuur krijgen de panelen een geloofwaardige uitstraling van echt hout. Bovendien hebben de gevelpanelen een hoge materiaaldichtheid en zijn ze waterdicht door een perfecte sluiting. De snel en eenvoudig te monteren volschuim panelen hebben een standaard lengte van 6 meter.

Comfort kunststof schroten

Het comfort van VinyPlus kunststof schroten voor buiten is groot. VinyPlus gevelpanelen bestaan uit duurzaam kunststof, zijn niet van echt hout te onderscheiden, onderhoudsarm en 100% recyclebaar. VinyPlus is de ideale oplossing voor een natuurgetrouwe en milieuvriendelijke gevelrenovatie. VinyPlus is inmiddels een begrip geworden in de kunststof schroten markt. Zo worden al vele woningen, bedrijfspanden, chalets, woonboten en ga zo maar even door, bekleed met VinyPlus. Hieronder vind je de drie modellen van VinyPlus; Sponningdeel ofwel rondkant, rabatdelen en het nieuwe opdekdeel. Ook dakranden en overstekken zitten in het VinyPlus assortiment.

 opdek

Gratis kleurmonster of kleurstalen

Krijg een goed beeld van het product met daarbij de structuur, kleur, materiaal en model hebben wij de mogelijkheid om een gratis kleurmonster of kleurstaal te bestellen. In de bovenstaande links onderaan de pagina onder het tabblad kleuren kunt u een keuze maken uit tal van kleuren. Binnen 2 a 3 werkdagen ontvangt u het pakketje op de deurmat. Er zitten geen kosten aan, wij zullen je niet lastig vallen met belletjes. Integendeel wij geven je de tijd om het product na behoren te beoordelen. Geintreseerd? Klik hier om het verkooppunten formulier te openen. Vul hier uw NAW gegevens in en wij zullen u de dichtstbijzijnde dealers sturen.