VinyPlus heeft een groot assortiment gevelbekleding. Het kunststof gevelbekleding assortiment van VinyPlus is een totaalconcept van professionele hoogwaardige kunststof gevelpanelen. Naast het leveren van gevelbekleding, met alle bijbehorende hulpmaterialen, bieden wij een totaalpakket aan voor het afwerken van gevel, dak en overstek. Het gevelbekleding assortiment bestaat uit 3 verschillende modellen: rondkant, rabatdelen en het nieuwe opdekdeel (in combinatie met het rondkant paneel).

Daarnaast bieden wij onze klanten ook ondersteuning op het gebied van producttraining, advies, projectondersteuning en online en offline public relations en marketing: displays en online support. Wij hebben onze eigen trainingsruimte waar regelmatig producttrainingen gehouden worden. Milin heeft het meest uitgebreide assortiment kunststof profielen van Europa. We bieden ook de mogelijkheid om bestellingen op te halen bij ons pand in Nieuwegein.

Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showroom waar al onze producten te vinden zijn. Kom gerust is deskundig advies inwinnen. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar, evenals een lekkere bak koffie.