Gevelbekleding is er in uiteenlopende structuren, modellen, kleuren, materialen en afmetingen. VinyPlus is een gevelbekleding merk dat uit hoogwaardig kunststof is vervaardigd. Dankzij het materiaal creëer je met VinyPlus een onderhoudsarm gevelbekleding. Onderhoudsarm wilt zeggen dat amper onderhoud nodig heeft om de uitstraling en eigenschappen te behouden. Een sopje één of twee keer per jaar volstaat!

Modellen gevelbekleding

Ook VinyPlus is er in verschillende modellen. Het assortiment bestaat uit drie soorten gevelbekleding: de traditionele rabatdelen, het rondkant paneel (ook wel in de volksmond sponningdeel) en het nieuwe opdekdeel voor een totaal ander gevelbeeld. Naast het kunststof gevelbekleding assortiment heeft VinyPlus ook dakrand panelen, overstek panelen en onderhouds- en bevestigingsmateriaal.

Kleuren gevelbekleding

Deze producten zijn, gelijk aan gevelbekleding, verkrijgbaar in uiteenlopende folie kleuren voor een universeel gevelbeeld met VinyPlus. Het kleurenpalet bestaat uit 27 voorraad kleuren die direct geleverd kunnen worden. Zit je kleur er niet bij? Dan is er de mogelijkheid bij afname van 60m2+ te kiezen uit nog eens 50 extra folie kleuren. Voor ieder wat wils met VinyPlus. Benieuwd naar de kleuren? Bestel een gratis kleurmonster om het product met eigen ogen te beoordelen.

Toepassingsgebieden

VinyPlus wordt al 10 jaar toegepast in de bouw. Steeds meer woningeigenaren, projectontwikkelaars en monteurs zien de voordelen in van VinyPlus. VinyPlus is ideaal geschikt voor de nieuwbouw-, renovatie-, onderhouds- en de doe-het-zelf sector. Voor montage van VinyPlus gevelbekleding, dakrand en overstekpanelen hebben wij stap voor stap montage instructieboekjes en video’s klaar staan.

Benieuwd hoe VinyPlus in het verleden is toegepast op projecten? Bekijk onze projecten.

Kenmerken VinyPlus:

  • Kwalitatief hoogstaand product
  • Lange lengtes
  • Milieuvriendelijk
  • Natuurlijke uitstraling
  • Onderhoudsarm
  • Outdoor kwaliteit
  • Recyclebaar
  • UV bestendig