VinyPlus® is een gerecycled kunststof onderhoudsarm gevelbekledings- en dakrandafwerkingssysteem. De gevel bekleding zijn niet van echt te onderscheiden en in verschillende kleuren en houtstructuren leverbaar. Het kleurenpalet van de rabat gevelbekleding is nu uitgebreid met unieke nerfstructuren. In het teken van de nieuwe catalogus hebben wij nog eens 6 extra folie kleuren toegevoegd aan onze voorraad. Geheel nieuw in het assortiment zijn de matte kleuren crème en antraciet. Deze kleuren zijn direct leverbaar uit voorraad. Zit jou kleur er niet bij? Wees gerust, bij afname van 60m2+ bieden wij nog eens 50 extra folie kleuren aan.

VinyPlus gevel bekleding bestaat uit drie verschillende uitvoeringen. De traditionele rabatdelen model voor een gevel met een karakteristiek uiterlijk, het rondkant model welke zowel horizontaal, verticaal als diagonaal toepasbaar is en boeidelen voor het bekleden én beschermen van de dakrand.

Ook verkrijgbaar zijn de verschillende start-, afwerk- of ventilatieprofielen die de gevelbekleding of dakranden van VinyPlus strak en egaal afronden in dezelfde folie kleuren.

Kortom, voor een duurzame nieuwbouw- of gevelrenovatie heb je met VinyPlus het juiste product. Dakrand, overstek en gevelbekleding allemaal met dezelfde structuur en kleur.