Hou je ogen op de weg maar werp even een blik op ons grote billboard langs de A12!! De duurzame afbouwmaterialen zijn nu te zien van kilometers ver. Heb jij hem al gezien?

Gevelbekleding

Het gevelbekleding assortiment van MILIN is een totaalconcept van professionele hoogwaardige gevelpanelen. MILIN heeft het meest uitgebreide assortiment gevelbekleding van Europa.

De panelen zorgen voor bescherming en verfraaiing van woningen, kantoren en bedrijfspanden. MILIN ontwikkelt en produceert duurzame panelen voor gevels die nagenoeg geen onderhoud vergen en het schilderen overbodig maakt.

Kozijnafwerking

Milin is totaalleverancier als het gaat om kunststof kozijnafwerking. Met het One-stop-shopping concept kan altijd elk kozijn montagebedrijf of  kozijn fabriek vooruit. MILIN heeft zowel voor de nieuwbouw als voor renovatiemarkt speciale paneel en profielmaten.

Wand- en plafondpanelen

Kunststof wandpanelen en plafondbekleding zijn er in allerlei soorten en maten. MILIN levert kant en klare oplossingen voor wanden, plafonds, vloer en de bijbehorende afwerkmaterialen. MILIN levert kunststof, MDF en HDF wandpanelen en plafondpanelen in verschillende decors.

 

Milin Billboard

25-4-2016-2