De uitstraling van natuurlijk hout in combinatie met het gemak van weinig onderhoud

duurzame gevelbekledingVinyPlus® is vervaardigd uit 100% hoogwaardig gerecycled kunststof en is afgewerkt met een hoogwaardige uv-bestendige buitenfolie. De folie geeft VinyPlus® dezelfde vertrouwde uitstraling als hout en is in 29 kleuren uit voorraad leverbaar. Bij een afname van minimaal 60 m2 is er extra keuze uit nog eens 50 kleuren. VinyPlus® gevelbekleding geeft woningen en bedrijfspanden een eigen karakter. Een mooie, stijlvolle afwerking van een pand draagt bij aan het woon-, werk- en leefplezier. De structuurfoliën van VinyPlus® zijn zowel in een nerf- als in een matestructuur verkrijgbaar en sluiten perfect aan op de structuurfolies die worden gebruikt voor kunststof kozijnen, deuren en borstweringen.

Klik hier om de kleuren te bekijken.

Duurzaam en 100% recyclebaar

recyclingVinyPlus® gevelbekleding is voorzien van het CE-keurmerk, is vormvast, trekt niet krom onder invloed van vocht of warmte, en wordt ook niet aangetast door schimmels en bacteriën. De duurzame maar ook 100% recyclebare gevelbekleding en dakranden vergen weinig onderhoud. Schuren, schilderen of beitsen behoren met VinyPlus® gevelbekleding en dakranden tot het verleden. VinyPlus® gevelbekleding is leverbaar in drie verschillende modellen, naar keuze in een nerf- of matstructuur. Voor een authentieke uitstraling zijn de rabatdelen ideaal. Deze worden horizontaal verwerkt. VinyPlus® rondkant panelen geven woningen een eigentijdse en moderne look, en kunnen zowel horizontaal, verticaal als diagonaal worden toegepast. Met toevoeging van het opdekdeel kan er een extra diepte op de gevel worden aangebracht. VinyPlus® gevelbekleding en dakranden zijn 100% recyclebaar en voldoen zo aan de richtlijnen van het Bouwbesluit 2018. Ook is het mogelijk VinyPlus® in een hogere brandklasse te verkrijgen. Dit maakt VinyPlus® gevelbekleding zeer geschikt voor elk bouwproject dat moet voldoen aan de hoge normen van deze tijd.

VinyPlus® ook als dakrandpaneel

VinyPlus® wordt in de bouw al vele jaren succesvol toegepast, bijvoorbeeld voor de zijkanten van dakkapellen, op topgevels en als dakrand voor dakkapellen. Dankzij de standaardlengte van 6 meter kunnen de boeidelen snel en makkelijk door middel van een onzichtbare bevestiging worden gemonteerd. Dit levert een strak en afgewerkt resultaat op en voorkomt naden.

Meer weten over VinyPlus gevel- en dakrandbekleding? Klik hier

 

Duurzaam bouwen (DuBo)