Naast hout is kunststof in opkomst, steeds meer bouwmaterialenhandelaren vragen naar onze producten. Ter ondersteuning van deze vraag hebben wij hiervoor speciale ’’shop in shop” displays ontworpen, zodat je naast hout ook een onderhoudsarm alternatief in huis hebt. Hierdoor kan je de klant optimaal tegemoet komen met een uitgebreid assortiment.

Shop in shop presentatie VinyPlus

De shop in shop presentaties zijn displays waarop de producten van VinyPlus apart te zien zijn. Doordat de displays voorzien zijn van een afgewerkte gevel kun je goed zien wat het eindresultaat zal worden. De gevel is compleet met raggelwerk, damp-openfolie, afwerkprofielen, gevelpanelen en een dakrand. Door een stuk aan de onderkant open te laten, laten we zien hoe de gevelpanelen tegen het raggelwerk aan moeten worden gemonteerd. Tevens is hier te zien hoe het op de juiste manier geventileerd dient te worden.

Op maat leverbaar

Als zijnde bouwmaterialenhandel kan je zelf het aantal displays bepalen, op welke manier de producten worden getoond en welke merken er in de display worden geïntegreerd. Je hebt zelfs de keuze om de displays zelf te installeren of dit, tegen een vergoeding, over te laten aan de experts van Milin.

Standaard specificaties:
Betreft: 1 unit
Hoogte: 240 cm
breedte: 80 cm
diepte: 18 cm

*de maten zijn op aanvraag variabel

De shop in shop presentaties zijn bedoelt voor de volgende producten: rabatdelensponningdeelopdekdeeldakrand en overstek

Geïnteresseerd? Neem contact op met verkoop@vinyplus.nl.

vinyplus