Door te luisteren naar de markt en mee te gaan met de technologische ontwikkelingen van nu, hebben wij ons VinyPlus gevelbekleding assortiment weten uit te breiden. Het bestaande VinyPlus kunststof gevelbekleding assortiment hebben wij uitgebreid met 3 geheel nieuwe foliestructuren en een nieuwe open-gevel-look.

open gevelbekledingExclusief en geheel nieuw leveren wij sinds heden drie nieuwe houtstructuren genaamd; Sheffield Eiken wit, Sheffield Eiken grijs & Turners Eiken. Deze nieuwe houtstructuren hebben de look en feel van echt Eikenhout maar dan met de voordelen van kunststof. Sinds kort heeft de kozijnenbranche deze nieuwe structuren geïntroduceerd voor het afwerken van kunststof kozijnen. Nu is het mogelijk om het kozijn en de gevel uniform te bouwen dankzij overeenkomende structuurfolies.

De nieuwe houtstructuren zijn verkrijgbaar in onze traditionele rondkant en rabat modellen. De panelen verlenen zich beide tot horizontale en verticale montage.

Turners Eiken

Sheffield Eiken Wit

Sheffield Eiken Grijs

 

 

 

 

 

Gratis monster aanvragen

VinyPlus Shadow
Deze genoemde nieuwe houtstructuren zijn nu ook verkrijgbaar in een geheel nieuwe open-gevel-look. Doormiddel van een zwarte sponning wordt er een open-gevel-look gecreëerd dat een extra dimensie geeft aan het totale gevelbeeld. Deze nieuwe look is uitsluitend verkrijgbaar in het rondkant model.

Turners Eiken

Sheffield Eiken Wit

Sheffield Eiken Grijs

 

 

 

 

 

Gratis monster aanvragen