VinyPlus is niet alleen leverancier van dakranden, vloeren, wanden of plafonds maar we zijn specialist in het leveren van kunststof gevelbekleding. Wij blijven continu werken aan innovatie en productvernieuwing. Onze standaard kunststof gevelbekleding wordt uitgebreid met een nieuw type geveldeel: het opdek deel van VinyPlus. Met deze vernieuwing wordt er een nieuwe dimensie gegeven aan de look van de gevel.

Nieuwe look

De basis hiervoor is het opdek deel in combinatie met het VinyPlus rondkantpaneel. De opdek delen zijn dikkere kunststof panelen dan de rondkant variant. Door de dikte van het opdekdeel ontstaat er een diepere dimensie die door schaduw een intensere beleving geven aan de gevel.

Montage van het opdek deel

De opdek delen  zijn uitsluitend verticaal te monteren en worden gemonteerd tussen rondkantpanelen. Het opdekdeel is net als rondkant panelen een standaard lengte van 6 meter en worden vervaardigd uit hoogwaardig gerecyclede kunststoffen. De bevestiging, kleur en structuurfolie van het opdekdeel is gelijk als van het rondkantpaneel. De aansluiting op de rondkant panelen zijn naadloos en worden afgewerkt met dezelfde profielen. Hierdoor ontstaat er een uniform en strak afgewerkt gevelbeeld met unieke uitstraling.

De unieke uitstraling is in meerdere mogelijkheden toepasbaar. Je kunt je eigen creativiteit erop los laten, om een unieke uitstraling te creëren. De panelen kunnen bijvoorbeeld om en om geplaatst worden, maar ook 1 om 2 zodat de gevel een totaal andere uitstraling krijgt. Er kan zelfs gewerkt worden met verschillende kleuren om de effecten nog beter naar voren te laten komen. Zoals je leest, zijn er genoeg mogelijkheden om dit nieuwe opdekdeel toe te passen als gevelbekleding.

Welke variantie ga jij gebruiken? Vraag hier productinformatie aan.

Naast het opdekdeel hebben wij rabatdelen, sponningdelen, dakrand en overstek voor een uniforme en totaalpakket aan gevel, dakrand en overstek.

opdek               gevelpaneel            opdek met rondkant