In het teken van de nieuwe duurzame afbouwmaterialen catalogus van Milin B.V. (Leverancier van VinyPlus) heeft VinyPlus nieuwe ontwikkelingen en producten die per direct verkrijgbaar zijn.

Ons doel is om de installateur en eindgebruiker tegemoet te komen met nieuwe ontwikkelingen van ons product. Door goed te luisteren naar de markt, eindgebruiker en de trends van tegenwoordig hebben wij ons assortiment uitgebreid met innovaties toegepast op de afwerkprofielen en nieuwe kleuren die terug te zien zijn in de nieuwe kleurwaaier.

Nieuwe kleuren

Het VinyPlus gevelbekleding assortiment bestaat uit 3 soorten gevelpanelen: rondkant, rabat en het nieuwe opdekdeel.

Het rondkant assortiment is uitgebreid met 5 nieuwe nerfstructuur kleuren: basaltgrijs, quartzgrijs, licht eiken, western red cedar en bruin red cedar.

Nieuwe nerfstructuur kleuren:

Basalt grijs

Quartz grijs

Lichtbruin

 Western red cedar

Bruin red cedar

 

Door goed te luisteren naar de wensen van de klant en de trends in de gaten te houden hebben wij nieuw in ons rondkant assortiment: de matten kleuren. Mat crème en mat antraciet zijn per direct verkrijgbaar voor een egale en strakke afwerking van het gevelbeeld.

Nieuwe mat kleuren:

 

Mat antraciet

 Mat crème

 

Benieuwd naar de nieuwe kleuren? Bestel een gratis kleurmonster van de nieuwe kleuren van het rondkant paneel.

Het rabat model hebben wij uitgebreid met een prachtige kleur ‘Walnoot’. Het rabat model is een traditioneel hout product. Wij kiezen daarom ook voor natuurlijke hout uitstraling voor dit model. Een natuurlijke houten uitstraling maar dan met de voordelen van kunststof.  Zoals onderhoudsarm, nooit meer schilderen, UV-bestendig en niet van echt hout te onderscheiden!

Benieuwd naar de nieuwe kleur walnoot? Bestel een gratis kleurmonster van de nieuwe kleuren van het rondkant paneel.

 

Het nieuwe startprofiel

Wij hebben onze afwerkprofielen uitgebreid met het aluminium startprofiel. Dit nieuwe startprofiel heeft ruimte voor een eenvoudige plaatsing van het ventilatieprofiel. Zo willen wij extra nadruk leggen op het  ventileren van gevelbekleding en de installateur tegemoet komen met een eenvoudigere montage.

 

 Maar liefst 50 extra folie kleuren

Het kan voorkomen dat de kleur voor jouw project niet bij de voorraad kleuren zit. Geen paniek, want er zijn maar liefst 50 extra folie kleuren te bestellen bij een afname van 60m2+. Zo is er altijd de kleur beschikbaar die jij in gedachte hebt.