Luisteren naar de klant en de eindgebruiker is één van onze speerpunten als het gaat om productontwikkeling. Dit keer hebben wij een volledig vernieuwde ophangsysteem voor VinyPlus dakranden ontwikkeld. Uitstekend toepasbaar bij zowel nieuwbouw als renovatieprojecten voor een snellere en veiligere montage van duurzame dakranden.

Eenvoudige montage

VinyPlus dakranden konden voorheen gemonteerd worden op drie manieren. Het verlijmen en schroeven van de dakrand zijn de traditionele manieren. Daarnaast zijn er nog bevestigingsclips voor een onzichtbare montage waarbij de montageclips niet te zien zijn in het eindresultaat.

Lees hier alles over deze manieren van bevestigen

nieuw montageprofielHet nieuwe montageprofiel

Nu is er een nieuwe derde manier bijgekomen om een VinyPlus dakrand te kunnen bevestigen. Aan de hand van een montageprofiel (art.nr: 369) dat aangebracht wordt op een lengte van 6 meter op het regelwerk. De VinyPlus dakrandpanelen worden vastgeklikt in het montageprofiel over de hele lengte. Dit zorgt voor een onzichtbare montage maar vooral voor een snelle en veilige manier om de dakrandpanelen te bevestigen.

Naast de eenvoudige en veilige montage is er bij het montageprofiel ook rekening gehouden met het overstek dat meestal aansluit op de dakrandafwerking. In het montageprofiel is een “lip” dat als ligging van de overstekpanelen kan dienen.

Gratis monster aanvragen
 

 

Met het nieuwe montageprofiel zal je 3x sneller een dakrand hebben bevestigd!