Van 30 november t/m 12 december 2015 was de klimaattop van de Verenigde Naties in Parijs. In bijna 2 weken kwamen alle vertegenwoordigers, van de landen die zijn aangesloten bij de VN, bijeen om klimaatplannen op te stellen om de opwarming van de aarde tegen te gaan. Naast de opwarming van de aarde kwam ontbossing ook aan bod. Volgens vele bronnen zal er in 2030 maar 2/3 overblijven van het Amazone gebied en zullen de regenwouden op bijvoorbeeld Borneo voor het grootste deel verdwijnen.

Kies voor duurzaam

Gelukkig hebben de Verenigde Naties een akkoord bereikt om de opwarming van de aarde te reduceren. Het is een goede ontwikkeling dat landen het eens zijn, maar het begint natuurlijk bij jezelf! Kies voor duurzame, milieuvriendelijke en/of recyclebare producten om jou steentje bij te dragen voor de volgende generaties.

Duurzaamheid in Milin producten

Milin profileert zich nadrukkelijk als duurzame en maatschappelijk verantwoorde onderneming (MVO). De producten van Milin hebben stuk voor stuk duurzame en milieuvriendelijke eigenschappen. Alle producten hebben het DuBo keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat de producten tot de meest milieuvriendelijke keuze behoren voor duurzaam bouwen.


duboCE markering staalconstructies

Naast het DuBo keurmerk hebben alle producten het CE keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat het product aan wettelijke eisen voldoet. Onder andere op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Alle producten binnen het VinyPlus assortiment hebben de duurzame en milieuvriendelijke eigenschappen rabatdelensponningdeelopdekdeeldakrand en overstek

Duurzaamheid in bedrijfsvoering

Naast de duurzame producten heeft Milin een bedrijfsvoering dat in het teken staat van milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. Wil je meer lezen over  hoe het bedrijfspand, de vrachtwagens, afvalscheiding en het beperken van verpakkingsmateriaal meedragen aan deze bedrijfsvoering? Leeshier meer over.

Kortom: Ga opwarming en ontbossing tegen en kies voor duurzaam afbouwmateriaal van Milin. Naast de duurzaamheid zijn de producten van top kwaliteit en niet te onderscheiden van natuurlijke producten zoals hout of steen.

duurzaamheid milin