We kruipen langzaam uit de economische crisis, mensen krijgen steeds meer te besteden en daardoor is de vraag naar chalets, bungalows en vakantiehuisjes gestegen! Steeds meer eindgebruikers willen een unieke uitstraling zodat deze niet wegvalt in het geheel. We zien de laatste tijd dat veel uiteenlopende kleuren gebruikt worden, combinaties van kleuren en chalets waarbij meerdere soorten gevelbekleding worden toegepast.

Grote ontwerpersvrijheid met verschillende soorten gevelbekleding

Bij VinyPlus ben je aan het juiste adres als het gaat om een grote ontwerpersvrijheid voor de ontwerper of eindgebruiker. Dankzij het grote aanbod aan soorten gevelbekleding is er voor elk uniek ontwerp een oplossing.

VinyPlus:
holle kamerprofiel gevelbekleding met structuurfolie

vinyplus

  1. Rabatdeel
  2. Sponningdeel
  3. Opdekdeel (in combinatie met rondkant)

Aan alles een kleurtje weten te geven

Wat is er mooier dan een tweede huis in je lievelingskleuren? Het is mogelijk! Vroeger, in de jaren 80 wanneer de chalets vanuit Engeland hierheen zijn komen waaien, werden chalets standaard afgeleverd met kleuren zoals zwart, wit of crème.

Tegenwoordig zie je een trend ontstaan in het afleveren van een tweede huis in uiteenlopende kleuren.

Denk aan de eindgebruiker

Onderhoud, wie zit daar op te wachten? Iedereen wil het liefst zo lang mogelijk genieten van hun vakantie, pensioen of een weekendje weg. Tijd kwijt zijn aan schilderen, beitsen of schuren daar zit niemand op te wachten. Kies voor onderhoudsarme gevelbekleding van VinyPlus en je zult enkel minimaal twee keer per jaar de gevelbekleding schoon moeten maken, de rest van het onderhoud is verleden tijd! Kies zelf voor onderhoudsarme gevelbekleding of biedt dit de klant aan als optie. Een natuurlijke uitstraling, maar met kunststof eigenschappen.

Kortom, genoeg keuze, genoeg ontwerpersvrijheid en dankzij het onderhoudsarme aspect genoeg tijd om van de zomer en het chalet te genieten.

1 reactie

  1. Joost Hendriksen schreef:

    Voor onze oude dagen een chalet gekocht om tot rust te komen. Onze chalet is bekleed met de kunsstof panelen van VinyPlus. De uitstraling van ons chalet valt nu op tussen al de andere chalets.

Geef je reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *