Al jaren lang is VinyPlus een bekend merk als het gaat om onderhoudsarme en duurzame gevelbekleding. Voor het verduurzamen van woningen, bedrijfspanden, of elders is VinyPlus het ideale product. Maar, hoe bestel ik VinyPlus?

VinyPlus is een merk gevelbekleding dat gevoerd wordt door Milin B.V. Wij leveren de producten direct aan de chalet- en caravanbouw, kozijnenfabricage- en montagebedrijven en bouwmaterialenhandel. Milin levert niet rechtstreeks aan de consument, aannemers of ZZP’er. Behoor je tot deze laatste groep, dan is de onderstaande tekst gericht tot jou.

Voor project- en productondersteuning bieden wij graag de helpende hand.

Eenvoudig gevelbekleding kopen

Ben je een aannemer, ZZP’er of consument dan kun je onze duurzame afbouwmaterialen vinden bij erkende Milin dealers verspreid over heel Nederland.  Wil je weten wie dat zijn? Op onze website hebben wij een verkooppunten formulier om eenvoudig en snel de dichtstbijzijnde VinyPlus dealer te vinden. Vul in het formulier je  gegevens in en wij zullen op werkdagen binnen 24uur de dichtstbijzijnde dealers toezenden.

Bij deze dealers kun je de VinyPlus producten direct afnemen, ophalen en/of bestellen. Ook voor vragen over onze afbouwmaterialen kan je bij deze dealers terecht.

Milin werkt met een mogelijke 24-uurs levering, dat betekent dat bestellingen binnen 24 uur op locatie worden geleverd afhankelijk van de leveringsgebieden. Bestellingen kunnen zelfs, dankzij onze milieubewuste vrachtwagens, binnen de milieuzones geleverd worden.

 

 fotowedstrijdFotowedstrijd: Bouw, klik, mail en win!

Wanneer je bovenstaande proces hebt doorlopen en de het project is verduurzaamd, is het misschien leuk om deel te nemen aan onze fotowedstrijd. Maak foto’s van projecten waar je trots op bent en stuur deze in. Wie weet ben jij de gelukkige winnaar die 4 Eredivisie seizoenkaarten wint, voor je favorieten club in de competitie van 2017/2018 of 2018/2019.