Het wordt steeds eenvoudiger om de duurzame panelen & profielen van Milin B.V. te verkrijgen. Op de website is de mogelijkheid om “verkooppunten” formulier in te vullen, waardoor geïnteresseerde snel en eenvoudig het dichtstbijzijnde  verkooppunt kunnen vinden.  

Steeds meer bouwmaterialenhandelaren, kozijnfabrieken en montage bedrijven zien de voordelen in van de duurzame afbouwmaterialen van VinyPlus. Niet alleen de producten verkopen zichzelf maar ook de service die erbij wordt geleverd spreekt men aan. Zo zijn 24-uurs leveringen mogelijk voor onze dealers en bieden wij waar nodig ondersteuning in de vorm van advies en documentatie.

Verkooppunten                                                                         

verkooppunten kunststof gevelbekledingHet aantal verkooppunten verspreid over heel Nederland neemt alsmaar toe, waardoor er altijd wel een verkooppunt te vinden is bij jouw in de buurt. Wil je weten waar jij de duurzame producten van Milin kan bezichtigen of ophalen? Vul dan hier het “verkooppunten”  formulier in.

Vragen betreft prijzen kunnen onze dealers het beste beantwoorden.


Shop in shop en display presentaties

shop-en-shop-petershoutOok de presentatie van onze producten werken wij dagelijks aan. Zo hebben al veel dealers van onze producten een shop in shop presentatie of productdisplays in hun winkel staan. Op deze presentatiedisplays zijn onze producten te zien als een compleet afgewerkte gevel. De gevel is compleet gemonteerd op een regelwerk met afwerkprofielen, bouwfolie, gevelpanelen en een dakrand. Door een stuk aan de onderkant open te laten, laten we zien hoe de gevelbekleding gemonteerd worden tegen het regelwerk en hoe de ventilatie werkt.

 

Dankzij de shop in shop displays zien de eindgebruikers of de monteurs hoe het resultaat eruit kan komen te zien en krijgen zo een beter beeld van de producten en de afwerking.

Opzoek naar de dichtstbijzijnde verkooppunt?

Ben je een doe-het-zelver, particulier of een aannemer en opzoek naar onze duurzame panelen & profielen? Vul het verkooppunten formulier in en kom erachter welke dealer bij jouw in de buurt onze producten verkoopt.

Nog geen verkooppunt?

Ben je nog geen dealer van onze duurzame panelen & profielen? Neem contact op met onze binnendienst door te bellen naar 0031 (0)30 606 92 20 of mail naar verkoop@milin.nl