VinyPlus kunststof gevelbekleding

VinyPlus gevelbekleding

Een woning of bedrijfspand behoort een stijlvol en aantrekkelijk karakter te hebben maar tevens ook duurzaam, milieuvriendelijk en onderhoudsvrij te zijn. VinyPlus biedt hier uitkomst voor de gevels en dakranden; VinyPlus kunststof gevelbekleding.

VinyPlus duurzame kunststof gevelbekleding is gemaakt uit hoogwaardig gerecyclede kunststoffen en is beschikbaar in drie verschillende uitvoeringen: rabatdelen, rondkant modellen en boeidelen. Het kleurenpallet bestaat uit verschillende uni kleuren en houtstructuren en is onlangs uitgebreid met unieke nerfstructuren. 

vinyplus-kunststof-gevelbekleding

VinyPlus kunststof dakranden

VinyPlus dakranden

Daken en goten moeten bestand zijn tegen elk weertype. Het zijn de meest kwetsbare onderdelen van een gebouw. Houten voorzetstukken die de dakgoot beschermen zijn ook kwetsbaar. Kies daarom voor de kunststof gevelbekleding van VinyPlus. Boeidelen beschermen een gebouw tegen alle weersinvloeden. VinyPlus dakrandpanelen zijn ommanteld met een buitenkwaliteit structuurfolie en gemaakt van hoogwaardig gerecyclede kunststoffen. Dit eenvoudige boeideelsysteem sluit perfect aan bij het VinyPlus programma. De panelen zijn licht van gewicht, snel en envoudig te monteren en onderhoudsarm. vinyplus-kunststof-gevelbekleding

Aanvragen

informatie eurotexx gevelbekleding

vinyplus-gevelbekleding-projecten