Kunststof gevelbekleding

Kunststof gevelbekleding

Een woning moet een stijlvol en aantrekkelijk karakter hebben, maar tegelijk ook duurzaam, milieuvriendelijk en onderhoudsvrij zijn. VinyPlus biedt uitkomst voor gevels en dakranden; de kunststof gevelbekleding.

De duurzame kunststof gevelbekleding is gemaakt uit hoogwaardig gerecyclede kunststoffen en is beschikbaar in drie verschillende uitvoeringen: rabatdelen, rondkant modellen en boeidelen. Het kleurenpalet bestaat uit verschillende uni kleuren en houtstructuren en is nu uitgebreid met unieke nerfstructuren. Gevelpanelen krijgen hiermee een realistische natuurlijke uitstraling en zijn niet van echt hout te onderscheiden. 
vinyplus-kunststof-gevelbekleding

Kunststof dakranden

Kunststof dakrandpaneel

Daken en goten moeten bestand zijn tegen elk weertype. Het zijn de meest kwetsbare onderdelen van een woning. Houten voorzetstukken die een dakgoot beschermen zijn ook kwetsbaar. Kies daarom voor de kunststof gevelbekleding van VinyPlus.

De boeidelen beschermen een woning tegen alle weersinvloeden. De dakrandpanelen zijn ommanteld met een buitenkwaliteit structuurfolie en gemaakt van hoogwaardig gerecyclede kunststoffen. Dit eenvoudige boeideelsysteem sluit perfect aan bij het vinyPlus programma. De panelen zijn licht in gewicht, snel en envoudig te monteren en zijn onderhoudsvrij. 
vinyplus-kunststof-gevelbekleding

Aanvragen

informatie eurotexx gevelbekleding

vinyplus projecten