VinyPlus gevelbekleding

  VinyPlus gevelbekleding

Met VinyPlus gevelbekleding zorg je ervoor dat een woning of bedrijfspand een stijlvol en aantrekkelijk karakter heeft. Tegelijkertijd zorg je er door middel van VinyPlus gevelbekleding  voor dat het duurzaam, milieuvriendelijk en onderhoudsarm is. Nooit meer schilderen!

VinyPlus gevelbekleding is gemaakt uit hoogwaardig gerecyclede kunststoffen en is beschikbaar in drie verschillende uitvoeringen: rabatdelen, rondkant modellen en dakranden. VinyPlus gevelbekleding is er met een nerfstructuur of met dosse structuur. 

vinyplus-kunststof-gevelbekleding

 

VinyPlus dakranden

VinyPlus dakranden

Daken en goten moeten bestand zijn tegen elk weertype. Het zijn de meest kwetsbare onderdelen van een gebouw. Houten voorzetstukken die de dakgoot beschermen zijn ook kwetsbaar. Kies daarom voor de kunststof dakranden van VinyPlus. Dakranden beschermen een gebouw tegen alle weersinvloeden.

VinyPlus dakranden zijn ommanteld met een buitenkwaliteit structuurfolie en gemaakt van hoogwaardig gerecyclede kunststoffen. Dit eenvoudige boeideelsysteem sluit perfect aan bij het VinyPlus programma.

vinyplus-kunststof-gevelbekleding

Aanvragen

informatie eurotexx gevelbekleding

vinyplus-gevelbekleding