Gevelbekleding, kies voor duurzaamheid en gemak!

Een mooie en stijlvolle uitstraling draagt bij aan het leefplezier. VinyPlus® kan dit leefplezier echter vergroten, omdat het woningen en gebouwen een eigentijds karakter geeft. De gevelbekleding en dakranden, gemaakt uit hoogwaardig gerecyclede kunststoffen, zijn onderhoudsarm en duurzaam. De gevelbekleding is vormvast, het trekt niet krom onder invloed van vocht of warmte en wordt ook niet aangetast door schimmels en bacteriën. De duurzame gevelbekleding vergt weinig onderhoud. Schrobben, schuren, schilderen en beitsen behoren tot het verleden. VinyPlus gevelbekleding met structuurfolie sluit perfect aan op de structuurfolie dat gebruikt wordt voor kunststof kozijnen, deuren en borstweringen.

VinyPlus hecht veel waarde aan het milieu en de focus ligt op bewust en duurzaam bouwen. Daarom is de gevelbekleding milieuvriendelijk en 100% recyclebaar. De gevelbekleding is voorzien van een CE-markering. VinyPlus gevelbekleding voldoet aan de essentiële vereisten voor bouwproducten op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Tevens voldoet VinyPlus aan de richtlijnen van Duurzaam Bouwen (DuBo). Een verantwoorde en duurzame keuze dus. Zo wordt wonen écht genieten! 

Gevelbekleding met een natuurlijke uitstraling

De gevelbekleding bestaat uit twee verschillende modellen. Voor een authentieke uitstraling zijn rabatdelen ideaal. Rondkant panelen geven woningen een eigentijdse en moderne look. Rondkant is zowel horizontaal, verticaal als diagonaal toe te passen. Door de speciale structuurfolie die op de panelen worden aangebracht, krijgt de gevelbekleding een authentieke, warme en natuurlijke uitstraling van hout. Het karaktervolle van hout, gecombineerd met het gemak van weinig onderhoud. De panelen zijn verkrijgbaar in uni-, hout- en nerfstructuren. Vanaf 60m2 zijn er maar liefst 50 kleuren extra op zaagmaat leverbaar!

VinyPlus gevelbekleding wordt al jarenlang succesvol in de bouw toegepast. Bijvoorbeeld voor zijkanten van dakkapellen en topgevels. Dankzij de standaardlengte van 6 meter, kunnen de panelen snel en makkelijk verwerkt worden. De panelen kunnen door middel van een onzichtbare bevestiging gemonteerd worden. Dit levert een strak en afgewerkt resultaat op en voorkomt naden. Het is raadzaam om een professioneel bouwbedrijf in te schakelen voor het beste resultaat. 

Kies voor VinyPlus gevelbekleding?

   - 100% gerecycled kunststof
   - Milieuvriendelijk
   - Onderhoudsvriendelijk
   - 10 jaar fabrieksgarantie*
   - Kwalitatief hoogwaardig product
   - Bestand tegen hoge temperaturen en extreme kou
   - UV-bestendig
   - Eenvoudige montage
   - Op maat leverbaar
   - Stijlvol
   - Onzichtbare bevestiging
   - Kleurbehoudend

Wellicht heb je na het lezen van dit artikel interesse in rabatdelen, VinyPlus sponningdeel, VinyPlus dakranden of VinyPlus overstekken.

* aflopende garantie, vraag naar de voorwaarden

gevelbekleding-keurmerken informatie aanvragen

Meer informatie

Projecten

VinyPlus projecten

vinyplus-gevelbekleding

Video

VinyPlus video